woensdag 23 december 2015

Feest clutch

Enkele weken geleden schreef ik me in voor een leuke workshop bij Madeline de Stoffenmadam. Het was een workshop om een feestelijke tas te maken. Ik had een beetje nood aan me-time en dit leek me de ultime kans.
 
Vorige dinsdag was het zover. Eerst werden er stofjes en fournituren gekozen wat nog de moeilijkste taak was. Als alles gekozen was konden we starten met knippen. Het nepleer knippen is geen sinecure. Dit moet kaarsrecht geknipt worden. Hierna kon de workshop van start gaan.

We hebben allen een handleiding gekregen, maar die hadden we niet echt nodig. Alles werd door Nancy heel goed uitgelegd en zo konden we de perfecte clutch naaien.
We hadden onze tijd wel nodig. Iedereen is zelfs langer gebleven dan de voorziene tijd. Maar in ruil hadden we allen een afgewerkt stuk dat we thuis konden showen. Gelukkig was Nancy er om onze vlieseline al op de stofdelen te strijken.


Dit tasje ga ik zeker nog maken, het is een snel klaar projectje en ideaal als cadeautje.
Je kan de clutch aanpassen naar je eigen wensen, zo kan je
 1. de hoeken afronden
 2. draagketting bevestigen (eventueel afneembaar)
 3. polsband toevoegen
Ik zou zeggen allen de workshop volgen!2 opmerkingen:

 1. Hey Yannick,
  Wat een leuk blog heb je! Ik hoop dat je het niet erg vind maar ik heb je blog toegevoegd op bloglovin'.(https://www.bloglovin.com/blogs/miss-knit-sew-14607575). Zo kan ik je blijven volgen!
  En blijf vooral leuke dingen posten! Ik lees mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Seija
  dankjewel. Nee tuurlijk vind ik dat niet erg ik vind het zelf een heel mooi en leuk compliment :-)

  BeantwoordenVerwijderen